20 Mayıs 2011 Cuma

Adamım | 2005 | Türkçe Dublaj | DVDRip







http://www.imdb.com/title/tt0399327/

Tür: Komedi
Yönetmen: Les Mayfield
Yapım: 2005, ABD
Süre: 80 dk.
Oyuncular
Samuel L. Jackson, Eugene Levy
Luke Goss
Filmin Konusu

Biri İşini Yapmak İstiyor.Diğeri İse Durmadan Konuşmak.
Her muhteşem adamın arkasında bir o kadar muhteşem… büyük… çatlak bir adam vardır, yok mudur? Bir grup silah tüccarının peşine düşen Özel Ajan Derrick Vann’ın yolu bir yanlış anlama sonucu tıbbi araçlar tedarik eden geveze satıcı Andy Fiddler ile kesişir. Şimdi bu silah satıcılarını yakalamak için Vann, bu çaylak diş uzmanını da işin bir parçası yapmalıdır. Peki Vann mı Fiddler’ı yoksa Fidler mı Vann'ı kendine benzetecektir?



İNDİR

Adalet Peşinde | Law Abiding Citizen | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip







http://www.imdb.com/title/tt1197624/


Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 1 Ocak 2010
Yönetmen : F. Gary Gray
Yapım : 2009, ABD
Süre : 108 dk.

Oyuncular
Jamie Foxx (Nick Rice) , Gerard Butler (Clyde Shelton)
Bruce McGill (Jonas Cantrell) , Leslie Bibb (Sarah Lowell)
Michael Irby (Dedektif Garza) , Colm Meaney (Detectif Dunnigan)

Filmin Konusu
“The Italian Job/İtalyan İşi”nin yönetmeni Gray, “Law Abiding Citizen/Adalet Peşinde”de ölümle sonuçlanan bir ev soygunu sonrasında sağ kalan kişinin sevdiklerinin intikamını almak için sınır tanımayışını işlerken, kör adaleti de sarsıcı bir şekilde mercek altına yatırıyor. Clyde Shelton (Gerard Butler) evine yapılan bir soygun girişimi sırasında eşini ve kızını kaybeden dürüst bir aile babasıdır. Katiller yakalandığında, davaya Philadelphia’da başarılı bir savcı olan Nick Rice (Jamie Foxx) atanır. Nick, zanlılardan birine, suç ortağının aleyhinde ifade vermesine karşılık hafif bir ceza önerir.

Aradan on yıl geçer. Hafif cezayla kurtulmuş olan katil ölü bulunur ve Clyde Shelton soğukkanlılıkla suçu işlediğini itiraf eder. Sonra Nick’e bir ültimatom verir: Nick kusurlu adalet sistemini düzeltmediği takdirde, Shelton’ın eşinin ve karısının cinayet davasında yer alan kilit isimler ölecektir.

Çok geçmeden, Shelton tehditlerini yerine getirmeye başlar ve hapisteki hücresinden ne öngörülmesi ne de önlenmesi mümkün olan görkemli ve acımasız bir dizi suikast organize eder. Philadelphia’nın önde gelen isimleri Shelton tarafından birer birer öldürülürken, yetkililer bu terör dalgasına son veremedikleri için şehirde korku hüküm sürmeye başlar. Cinayetleri durdurabilecek tek kişi Nick’tir...



İNDİR

Ada | 2005 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt0399201/

Tür : Aksiyon / Gerilim / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 2 Eylül 2005
Yönetmen : Michael Bay
Yapım : 2005, ABD
Süre : 136 dk.
Oyuncular
Ewan McGregor (Lincoln Six-Echo) , Scarlett Johansson (Jordan)
Djimon Hounsou (Laurent) , Steve Buscemi (McCord) , Sean Bean
Michael Clarke Duncan (Starkweather)
Filmin Konusu

Armageddon ve Pearl Harbour filmlerinin yönetmeni Michael Bay bu sefer de karşımıza bir distopya filmiyle çıkıyor.

21. yüzyılda ütopik bir toplum... Filmin kahramanı Lincoln ve toplumun diğer üyelerinin tek amacı büyük çekilişi kazanıp, "ada"ya gitmektir. Bu umutla hayatına devam eden genç adam günün birinde olan biten her şeyin bir düzmece olduğunu öğrenir. Lincoln ve diğerleri, aslında dış hayattan soyutlanmış olarak yaşayan klonlardır. Ve yaşatılma amaçları, klonları oldukları insanların yedek parçaları olarak varolmaktır. Günün birinde sağlığı bozulacak olan gerçek sahiplerine organ sağlamaktan başka varoluş amaçları yoktur.

Hasat zamanının yaklaştığını ve eninde sonunda sıranın kendisine de geleceğini bilen Lincoln, yaşadığı yerden kaçmaya ve yaratıcılarıyla yüzleşmeye karar verir.



İNDİR

19 Mayıs 2011 Perşembe

Acımasız | Go Fast | 2008 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt1179855/

Tür : Aksiyon / Gerilim
Yönetmen : Olivier Van Hoofstadt
Yapım : 2008, ABD
Süre : 85 dk.
Oyuncular
Roschdy Zem, Olivier Gourmet, Jean-Michel Fete
Jil Milan, Catalina Denis

Filmin Konusu
Ödüllü oyuncu Roschdy Zem'in performansıyla!
Soluk soluğa izlenecek bir aksiyon-gerilim.

Marek, uyuşturucu çetesi tarafından öldürülen en iyi dostu ve aynı zamanda partnerinin intikamını almaya yemin eder. Bu Sırada "Go Fast" yöntemini kullanarak Fas'tan haşhaşları çıkartan çeteyi hedef alan bir görevde gizli ajan olarak çalışması teklif edilir. İçinde uyuşturucu olan ağır ve sert arabalarla İspanya'dan Fransa'ya yarış başlar.


İNDİR

Açıkgöz | The Go Getter | 2007 | Türkçe Dublaj | DVDRip







Yapım:2007 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen:Martin Hynes
Senaryo:Martin Hynes
Yapımcı:Larry Furlong, Lori Christopher, Lucy Barzun Donnelly
Görüntü Yönetmeni:Byron Shah
Müzik:M. Ward
Süre:1 saat 33 dk
Gösterim Tarihi:05.mayıs 2008


Annesi ölünce kardeşini aramak üzere çalıntı bir arabayla yola düşen bir genç, arabanın sahibi olan kız ve kendisi arasında tuhaf bir bağ olduğunu keşfeder.



İNDİR

Acı Bir Hayat Hikayesi | Precious | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip







http://www.imdb.com/title/tt0929632/


Yapım:2009 ~ ABD
Tür: Dram
Yönetmen:Lee Daniels
Senaryo: Damien Paul
Senaryo (Kitap):Ramona Lofton, Sapphire
Yapımcı:Lee Daniels, Gary Magness
Görüntü Yönetmeni:Andrew Dunn
Müzik:Mario Grigorov
Süre:1 saat 49 dk
Gösterim Tarihi: 12 Mart 2010 (Türkiye)
diğer ülkeler…
Ödülleri: 2 adet Oscar kazandı ve 3 kez aday gösterildi.



80’lerin Harlem’indeyiz. 16 yaşında bir genç kızla birlikte hareket ediyoruz filmde. Precious isimli bu kız bizi hayatına tanık ediyor ve iç sesini dinliyoruz onun.

Push isimli romandan uyarlanmış olan film, ilk olarak Sundance film festivalinde gördüğü ilgiyle ismini duyurmuştu. Precious, Türkçe’ye biraz arabesk bir isimle, “Acı Bir Hayat Öyküsü” olarak çevrildi. Gerçekten de acı bir hayat öyküsüne tanık oluyoruz filmde, çünkü yazarın yarattığı karakter, Clarice Precious Jones, birden çok ötekilikle yüzleşmek zorunda kalan biri. Evet, filmde birden çok “ötekilik” konusu masaya yatırılıyor aslında.

Precious, siyah ve obez. Sadece bu özellikler bile, bir insanın psikolojisinin bozuk olması, toplum tarafından –maalesef- itilip kakılması, kendini ismiyle tezat oluşturacak şekilde değersiz hissetmesi, kabul ve saygı görmemesi, başarılı olamaması için yeterli sebeplerken, Precious’un asıl sorunu bunların hiçbiri değil. Precious, bebekliğinden itibaren sapık öz babası tarafından tecavüze uğramış bir genç kız. Sapık babasından daha anlaşılmaz ve kabul edilemez bir tablo sergileyen ise annesi. Evi terkeden kocası, kızına kendisinden daha çok “ilgi gösterdi” diye kızına düşman olan ve ona dünyayı dar eden, öz kızına maddi ve manevi şiddet ve baskı uygulayan bir anneden sözediyoruz.

Yazımın başında da belirttiğim gibi, filmi Precious’un yanından takip ediyoruz. Onunla birlikte, çektiği tüm sıkıntıları yaşıyoruz. Adeta o oluyoruz. İtiliyoruz, kakılıyoruz, alay ediliyoruz ve içimize kapanıyoruz. İçimize kapandıkça daha çok itilip kakılıyoruz ve bu bir döngü şeklinde devam ediyor. Yönetmenin özdeşleştirmedeki başarısının yanısıra, karakter analizi anlamında da epey uğraştığı belli. Psikolojik açıdan bastırılmış, yaşadıklarını adeta kabullenmeyen, isyan etmeyen, hakkını aramayan, saklayan bir Precious var karşımızda. Bunları yaşamayı zaten haketmiş gibi kabullenmiş hayatı Precious. Ne zaman ki, ona iyi davranan, ona insan olduğunu, değerli olduğunu hissettiren insanlarla biraraya geliyor, kendine geliyor Precious ve hakkını aradıkça buluyor. Aradıkça buluyor.

Hayalleri var Precious’un. Sahnelerde ünlü bir yıldız olmak, yakışıklı erkek arkadaşlara sahip olmak, zayıftan da öte zayıf olmak. Film bize, “film işte” dedirtmiyor. “Çok isteyin gerçek olsun” klişesiyle toz pembe bir dünya yaratmıyor. Ne zayıflıyor Precious, ne ünlü oluyor, ne bir konuda çok başarılı olduğunu keşfediyor, ne de çok yakışıklı bir erkek arkadaşa sahip oluyor. Bunlar sosyal gerçeklikler, zorluklar kalıcı, ama iyi hissetmek için bunlardan ötesi gerek zaten.


Görsel açıdan Precious’un hayallerinin verildiği sahneler, o renkli, pırıltılı anlar, filmin sert ve soğuk gerçekçiliğinin arasındaki tezatlığıyla çok başarılı olmuş. Senaryonun gidişatı ve iniş çıkışları da oldukça yerinde. Precious’un annesi rolünü üstlenen Monique, bu sene Oscar’da en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Oscar’da birçok adaylığa sahipti film ve bu açıdan Akademi’nin ciddi bir yapı değişikliği gösterdiğini düşünebiliriz. Daha demokratik bir şekilde oluşturulmuş adaylar vardı sanki bu yıl.


Precious rolünü hakkını vererek canlandıran 26 yaşındaki Gabourey Sidibe ise bir ödül alamadı ama bence gelecek vaadeden bir oyuncu kazanmış oldu beyazperde. Ağır bir tokat gibi, gerçek bir yaşam öyküsü gibi, sıkmayan bir belgesel gibi örülmüş bu filmi kaçırmamanızı tavsiye ederim.



İNDİR

Acemi Yüzücüler | The Big Bad Swim | 2006 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt0460721/

Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: Ishai Setton
Senaryo: Daniel Schechter
Yapımcı: Chandra Simon, Ishai Setton
Görüntü Yönetmeni: Josh Silfen
Müzik: Chad Kelly
Süre: 1 saat 36 dk

Filmin genel olarak konusu yüzme dersi alan insanların yüzme dersi dışındaki yaşamları da konu edinilmiş.




İNDİR

Acaip Bi Film | Disaster Movie | 2008 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt1213644/

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 17 Ekim 2008
Yönetmen : Jason Friedberg
Yapım : 2008, ABD
Süre : 88 dk.
Oyuncular
Matt Lanter (Will) , Vanessa Minnillo (Amy)
G. Thang (Calvin) , Crista Flanagan (Juney)
Filmin Konusu
Bir grup yirmili yaşlardaki genç, bir gece aniden kendilerini bir çok doğal afetin ortasında bulurlar.

James Bond, Kurtuluş Günü ve Hancock gibi filmlerle dalga geçen bir parodi olan film, aynı zamanda Brendan Fraser ve Jason Statham gibi oyuncuları da ti'ye alıyor.

Scary Movie serisinin yaratıcılarının son filmi olan Disaster Movie, eğlenceli bir seyirlik gibi gözüküyor.




İNDİR

50 İlk Öpücük | 50 First Dates | 2004 | Türkçe Dublaj | DVDRip









http://www.imdb.com/title/tt0343660/

Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 30 Nisan 2004
Yönetmen : Peter Segal
Yapım : 2004, ABD
Süre : 99 dk.
Oyuncular
Adam Sandler (Henry Roth) , Drew Barrymore (Lucy)
Rob Schneider (Ula) , Sean Astin (Doug Whitmore)
Lusia Strus (Alexa) , Dan Aykroyd (Dr. Keats) , Amy Hill
Filmin Konusu
Dr. Henry Roth, Hawaii'nin ünlü playboylarından birisidir. Fakat Lucy ile tanışınca farklı duygular hissetmeye başlar. Kalbini çalan bu kadının dünyada çok az rastlanan bir rahatsızlığı vardır. Her gün bir önceki gün yaşadıklarını unutarak uyanan Lucy, sürekli yenilenen bir hafıza kaybı yaşamaktadır.

Henry her yeni günde yeniden kendisini tanıtmak ve yeniden kendisinden etkilenmesini sağlamak zorundadır. Bu durum Henry'nin işini zorlaştırmanın yanında, aslında daha da fazla bağlanmasına sebep olacaktır.

Adam Sandler ve Drew Barrymore'un uyumlu bir ikili oldukları 50 İlk Öpücük, hoş bir romantik-komedi olarak hafızalarda yer ediyor.



İNDİR

6. Gün | The 6th Day | 2000 | Türkçe Dublaj | DVDRip








Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 15 Aralık 2000
Yönetmen : Roger Spottiswoode
Senaryo : Marianne Wibberley , Cormac Wibberley
Görüntü Yönetmeni : Pierre Mignot
Müzik : Trevor Rabin , Michael Wandmacher
Yapım : 2000, ABD , 123 dk.

Oyuncular
Arnold Schwarzenegger , Michael Rapaport , Tony Goldwyn , Michael Rooker , Sarah Wynter

Filmdeki olaylar, genetik yöntemlerle sebze ve meyvelerin kopyalandığı, ve bu "klonlama" işlemlerinin gündelik hayatın bir parçasına dönüştüğü yakın gelecekte geçiyor. Öyle ki, pazarda satılmak üzere balıklar kopyalanmakta, evcil hayvanı ölen birisi, "aynısından" sipariş edebilmektedir... Fakat insanların kopyalanması kanunen yasaktır.

Kayakçıları dağlara götürüp getiren bir hava nakliye şirketinde helikopter pilotu olarak çalışan Adam Gibson (Schwarzenegger) bu yasağa uymayanlar olduğunu şok edici biçimde öğrenir: Etkileri uzun süren bir kazanın ardından eve döndüğünde, kendi hayatının bir kopyası tarafından yaşanmakta olduğunu; bu kopyanın evde karısı ve çocuklarıyla vakit geçirdiğini gören Adam Gibson, zor bir mücadelenin içine girecektir...

Çünkü sandığından çok daha büyük bir komploya yanlışlıkla karışmış durumdadır...





İNDİR

60 Saniye | 2000 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt0187078/

Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 1 Eylül 2000
Yönetmen : Dominic Sena
Yapım : 2000, ABD
Süre : 117 dk.
Oyuncular
Nicolas Cage (Randall 'Memphis' Rains/Roger)
Giovanni Ribisi , Will Patton , Robert Duvall
Angelina Jolie
Filmin Konusu

Randall "Memphis" Raines (Nicolas Cage) yasadışı işlere bulaşmaya uzun süredir son vermiş eski bir araba hırsızıdır. Ancak eski bir dostunun ziyarete gelmesi sonucunda kardeşinin yaşamını kurtarabilmek için hayatta en iyi yaptığı işe, araba hırsızlığına geri dönmekten başka seçeneği olmadığını anlar. yaptığı kontrat gereği tek bir gece içinde 50 araba çalıcaktır.

Gerçek bir araba tutkunu olan Memphis'in arabalara karşı dayanılmaz bir bağımlılığı vardır. Her model arabanın tüm özelliklerini en ince ayrıntısına kadar bilen Memphis, adı efsaneleşmiş bir araba hırsızıdır. Hiçbir kilit ya da alarm sistemi onu durduramaz. Arabanızı herhangi bir yere bırakın; eğer o çalmayı kafasına koyduysa 60 saniye içinde yok olacaktır.

Memphis uzun yıllar boyunca akla gelebilecek her modelde arabayı çalarak yasaları ihlal etmiştir ama bunun tek istisnası, çok beğendiği ama bir türlü ele geçiremediği Eleanor adlı 1967 model Shelby Mustang GT 500'dür. Yasadışı işlerinin doruk noktasına çıktığı bir zamanda sevdiği herşeyi ve herkesi arkasında bırakarak farklı bir yaşama başlamıştır. Ancak erkek kardeşinin de (Giovanni Ribisi) kendi yolunu izlediğini ve çok tehlikeli bir araba hırsızı çetesinin eline düştüğünü öğrendiğinde eski yaşamına dönmek zorunda kalır. Artık kardeşinin hayatını kurtarabilmek için caddelerde ölümcül bir mücadeleye girmek zorundadır.



İNDİR

80 Dakika | 80 Minutes | 2008 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt1119178/


Yapım : 2008 / Almanya
Tür : Aksiyon / Gerilim
Yönetmen : Thomas Jahn
Senaryo : Thomas Jahn
Yapımcı : Ica Souvignier, Rolant Hergert, Volker Hahn, Michael Souvignier
Görüntü Yönetmeni : Henning Jessel
Müzik : Boris Salchow
Süre : 1 saat 32 dk




Alex North, sevgilisi ile güzel bir doğum günü geçirmeye hazırlanırken, kapısı çalar. 15.000 dolar borçlu olduğu Walter, parasını o gece, hem de 80 dakika içinde istemektedir. Bunun bir şaka olduğunu düşünen Alex, adamın ciddiyetini, çok güçlü bir zehir damarlarına enjekte edildiğinde anlar. Tüm sinir sistemini alt üst edecek ve sonunda da bir kalp krizi ile ölümüne sebep olacak zehrin tüm bunlar için sadece 80 dakikaya ihtiyacı vardır. Ve panzehir Walter?ın elindedir. Alex, abisinden yardım ister. Ona zar zor bu çeki yazdırır ama dönüş yolunda başına gelenler onun zamanında yetişmesini engelleyecektir. Hayatı uğruna çok sevdiği bir arkadaşını ölüme terk ettiği bu yol, ona kim olduğunu ve neden yaşadığını hatırlatır. Ama ölüme 2 kala, panzehir için kendisini Walter?ın restoranına attığında onu bir sürpriz beklemektedir.



İNDİR

96 Saat | Taken | 2008 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt0936501/

Tür : Aksiyon / Gerilim
Gösterim Tarihi : 9 Mayıs 2008
Yönetmen : Pierre Morel
Senaryo : Luc Besson , Robert Mark Kamen
Yapım : 2008, Fransa , 93 dk.

Oyuncular

Liam Neeson (Bryan) , Maggie Grace (Kim) , FKüfür Yasake Janssen (Lenore) , Xander Berkeley (Stuart) , Katie Cassidy (Amanda)
Kızının kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında hiçbir şey yapamadan dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kâbus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan’ın başına gelir. Genç kadınları satan bir çetenin elinden kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman vardır. Ancak Bryan’ın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles’te, kaçırılan kızının ise Paris’te olmasıdır.




İNDİR

4 Hayat | 4 Life | 2007 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt0915737/

Tür : Aksiyon / Macera
Yönetmen : Tony Austin, Hakim Khalfani
Yapım : 2007, ABD
Süre : 76 dk.
Oyuncular
James Aaron, Tony Austin, Kimberly Barnett
Blaccout, Sundy Carter, Andre Devezin
Filmin Konusu
Birlikte Doğu Baltimore'daki Dogs For Life (DFL-Kankalar) adındaki yeraltı uyuşturucu oganizasyonunun liderliklerini yapmış olan Dayvon başarılı bir sokak infazcısıdır ve en iyi arkadaşı Ty ise bir suçlamadan dolayı hapistedir. DFL yaşam tarzını geçmişinde bırakmak isteyen Ty, hapsedilmesine Dayvon'ın sebep olduğundan şüphelenmektedir ve acımasız bir intikam planı vardır.

Dayvon geri çekilmez ve aralarında amansız bir kavga başlar. Tam bu kavga ortasında ikisi de beklemedikleri bir anda genç DFL üyeleri Lil' Jay ve Stink tarafından saldırıya uğrarlar. Bu iki gencin organizasyonu ele geçirmek için planları vardır.




İNDİR

5. Element | The Fifth Element | 1997 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt0119116/



Yapım: 1997 ~ Fransa
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera, Savaş
Yönetmen: Luc Besson
Oyuncular: Bruce Willis, Milla Jovovich, Gary Oldman, Chris Tucker, Ian Holm, Luke Perry, Lee Evans, Maïwenn Le Besco, Brion James, Charlie Creed-miles
Senaryo: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Yapımcı: Patrice Ledoux
Görüntü Yönetmeni: Thierry Arbogast
Müzik: Milla Jovovich, Eric Serra
Süre: 2 saat 6 dk
Gösterim Tarihi: 10 Ekim 1997 (Türkiye)


Konusu ;

23. yüzyılda New York. Dünya yok olmanın eşiğindedir. Her 5000 yılda bir geri dönerek yaşamı yok etmeye çalışan şeytani güç, bir gezegen biçiminde hızla dünyaya yaklaşmaktadır. Tek kurtuluş beşinci güç olarak adlandırılan, kimsenin ne olduğunu bilmediği elementin dünyaya ulaşmasıdır.
Bunu başaracak tek kişi eski bir asker olan taksi şoförü Korben Dallas'dır. Ancak onun ilgilenmesi gereken mükemmel güzellikte bir yaratık vardır.




İNDİR CD1
İNDİR CD2

4 Ay, 3 Hafta, 2 Gün | 4 Months, 3 Weeks and 2 Days | 2007 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt1032846/

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 11 Ocak 2008
Yönetmen : Cristian Mungiu
Yapım : 2007, Romanya
Süre : 108 dk.
Oyuncular
Anamaria Marinca (Otilia) , Vlad Ivanov (DI. Bebe)
Laura Vasiliu (Gabita) , Alexandru Potoceanu (Adi)
Filmin Konusu
Komünizmin son dönemlerinin hüküm sürdüğü Romanya'dayız. Öğrenci olan Otilia ve Gabita, aynı zamanda da oda arkadaşıdırlar. Gabita'nın hamile olduğunu öğrenmesi ile büyük bir sorunla karşı karşıya kalacaklarıdır. Çünkü Romanya'da kürtaj yasaktır.

Fakat her yasağın kendisine bir de 'yasak delici' alternatif bir sistem yarattığı düşünülürse buna da bir çözüm vardır. Kürtaj yasal olmayan yollardan yapılacaktır.

2007 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye Ödülü'nün sahibi olan film, festivalde gösterildiğinden beri büyük ilgi ve övgü ile karşılandı. Romen sinemasının rönesansı olarak nitelendirilen film, sağlam senaryosu, akıcı ve inandırıcı diliyle dikkat çekiyor.




İNDİR

21 | 2008 | Türkçe Dublaj | DVDRip









http://www.imdb.com/title/tt0478087/

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 6 Haziran 2008
Yönetmen : Robert Luketic
Yapım : 2008, ABD
Süre : 117 dk.
Oyuncular
Jim Sturgess (Ben Campbell) , Kevin Spacey (Micky Rosa)
Kate Bosworth (Jill Taylor) , Aaron Yoo (Choi) , Liza Lapira
Jacob Pitts (Fisher) , Laurence Fishburne (Cole Williams)
Jack McGee (Terry) , Josh Gad (Miles Connoly)
Filmin Konusu
Altı MIT öğrencisi kart sayımı konusunda uzmanlaştırılmıştır, Las Vegas'ın casino'larında milyonlar kazanmaya başlarlar.

Ben Mezrich'in "Bringing Down the House" kitabından uyarlanmış olan film romanın okuyucularını hayal kırıklığına uğratmamış.




İNDİR

25. Saat | 2002 | Türkçe Dublaj | DVDRip







http://www.imdb.com/title/tt0307901/

Tür: Macera / Dram
Gösterim Tarihi: 30 Mayıs 2003
Yönetmen: Spike Lee
Yapım: 2002, ABD
Süre: 134 dk.
Oyuncular
Edward Norton (Monty Brogan) , Philip Seymour Hoffman (Jakob)
Barry Pepper (Frank Slaughtery) , Rosario Dawson (Naturelle)
Anna Paquin (Mary D'Annunzio) , Brian Cox (James Brogan)
Tony Siragusa (Kostya Novotny)
Filmin Konusu

Monty Brogan, uyuşturucu aleminin kralı olmuş, fakat çekirge misali uzun süre yakalanmadan yaşamayı başarsa da sonunda yakayı ele vermiştir. 7 yıllık hapishane serüveninin başlamasına tam olarak 24 saat kalmıştır.

Özgürlüğünün son gününü yakın arkadaşları ve kız arkadaşıyla geçirmeye karar verir. Saatler ilerledikçe, beklemediği olaylar kozasını Brogan için örmeye başlar.

Spike Lee yönetmen koltuğunda oturduğu filmini oldukça ufak bir bütçeyle çekmiş. Buna rağmen Edward Nortan, Philip Seymour Hoffman, Barry Pepper gibi isimlerden oluşan oldukça sıkı bir oyuncu kadrosunu barındırıyor. Yönetmenin 11 Eylül olaylarının hemen arkasından motor dediği film, tüm Amerika'da, özellikle de New York'da yaşanan toplumsal değişimler ve hortlayan ayrılıkçı politikaları hedefine alıyor.





İNDİR

39. Dosya | Case 39 | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt0795351/


Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Christian Alvart
Yapım : 2009, ABD / Kanada
Süre : 105 dk.

Oyuncular
Renée Zellweger (Emily Jenkins) , Jodelle Ferland (Lillith Sullivan)
Ian McShane (Detective Mike Barron) , Kerry O’Malley (Margaret Sullivan)
Callum Keith Rennie (Edward Sullivan) , Bradley Cooper (Douglas J. Ames)

Filmin Konusu
Case 39-39. Dosya, 3 kez Oscar adaylığı elde eden, Soğuk Dağ'la Oscar ödülü kazanan Renée Zellweger’in aile hizmetleri dairesinin memuru Emily Jenkins’i canlandırdığı bir korku filmi.

Emily pek çok şey görmüş geçirmiş olduğunu düşündüğü sırada, 10 yaşındaki Lilith Sullivan onun en yeni ve en gizemli vakası haline gelir.

Anne-babası Lilith’i öldürmeye çalıştığında, Emily’nin en çok korktuğu şey doğrulanmış olur. Emily, Lilith’i kurtarır ve uygun bir bakıcı aile denk gelene kadar onu yanına almaya karar verir.

Esas dehşet de o zaman başlar...



İNDİR

30 Gün Gece | 30 Days of Night | 2007 | Türkçe Dublaj | DVDRip









http://www.imdb.com/title/tt0389722/

Tür : Korku / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 16 Kasım 2007
Yönetmen : David Slade
Yapım : 2007, ABD
Süre : 113 dk.
Oyuncular
Josh Hartnett (Eben Oleson) , Melissa George (Stella Oleson)
Danny Huston (Marlow) , Ben Foster (The Stranger)
Mark Boone Junior (Beau Brower) , Mark Rendall (Jake Oleson)
Filmin Konusu
Amerika’nın kuzeyindeki Alaska Barrow kasabası, her kış, bir ay boyunca sadece geceyi yaşar. Birdenbire gizemli bir grup insanın ortaya çıkmasıyla kasabada yüzbin kişi esrarengiz bir şekilde zarar görürler, hayatlarını yitirirler.

Sayısı gittikçe azalan kasaba halkı ve aslında vampir olan bu gizemli grubun kalan insanlarla beslenme mücadeleleri yeniden günışığını görünceye kadar devam edecektir.

Steve Niles ve Ben Templesmith’in çizgiromanından başarılı bir şekilde uyarlanmış olan 30 Days of Night, yönetmeni David Slade’in "bu proje için parmağımı bile keserim" diyecek kadar iddialı olduğu bir film. Vampirli korku filmi sevenler içinse tatmin edici derecede korkunç olduğu söyleniyor.





İNDİR

300 Spartalı | 2006 | Türkçe Dublaj | DVDRip










http://www.imdb.com/title/tt0416449/

Tür : Savaş / Macera / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 16 Mart 2007
Yönetmen : Zack Snyder
Yapım : 2007, ABD
Süre : 117 dk.
Oyuncular
Gerard Butler (Sparta Kralı Leonidas) , Vincent Regan
Lena Headey (Kraliçe Gorgo) , David Wenham (Dilios)
Michael Fassbender (Stelios) , Tom Wisdom (Astinos)
Andrew Pleavin (Daxos) , Andrew Tiernan (Ephialtes)
Filmin Konusu

Pers Kralı Xerxes, zafer kazanmaya alışmış güçlü ordusunu yine kendinden emin bir eda ile Yunan Krallıkları üzerine yollar. Ne denli güçlü bir ordu ile karşı karşıya olduğunun farkında olan Sparta Kralı, Tanrıları savaşmaya ikna edemeyince en cesur 300 askerini toplayarak Thermopylae'de Perslilerle savaşmaya gider.

Çocukluklarından beri tamamen savaşçı olarak yetiştirilmiş olan bu 300 asker, hayatlarının en büyük mücadelesini vereceklerdir. Ölüm ne kadar kaçınılmaz olsa da, cesaretleri ve güçleri bunu yenmeye hazırdır. Büyük bir dirençle düşmana karşı koyarken bir yandan da, savaşmama kararı ile yanlış bir karar vermiş olan konseyin yanlışını anlayarak orduyu savaşa göndermesini bekleyeceklerdir.

Frank Miller'in grafik romanından sinemaya uyarlanan 300 Spartalı, Zack Snyder imzası taşıyor.






İNDİR

24 Saat | Michel Vaillant | 2003 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt0307156/

Tür : Aksiyon / Spor
Yönetmen : Louis-Pascal Couvelaire
Yapım : 2003, ABD
Süre : 99 dk.
Oyuncular
Sagamore Stevenin, Peter Youngblood Hills, Diane Kruger
Jean-Pierre Cassel, Beatrice Agenin, Philippe Bas
Philippe Lellouche, Lisa Barbuscia
Filmin Konusu
Gözüpek bir yarış pilotu olan Michel Vaillant, tüm dünyadaki pistlerin yenilmez şampiyonudur. Kendisinin ve Vaillante Ekürisi isimli ekibinin başarıları, hayranlık olduğu kadar, rakiplerinde kıskançlık da uyandırmaktadır. Leader ekibinin menajeri olan Ruth Wong, meşhur bir pilot olan babası Leader'ın intikamından başka bir şeyi düşünmeyen ve cazibesini amacına ulaşmak için sinsice kullanan bir kadındır. Vaillant ekibini yoketmek için hayal edilebilecek herşeyi deneyecektir.





İNDİR

2012 | 2009 | Türkçe Dublaj | DVDRip








http://www.imdb.com/title/tt1190080/


Tür : Aksiyon / Gerilim / Bilim Kurgu
Yönetmen : Roland Emmerich
Senaryo : Roland Emmerich , Harald Kloser
Yapım : 2009, ABD / Kanada
Süre : 151 dk.
Oyuncular
John Cusack (Jackson Curtis) , Thandie Newton (Laura Wilson)
Woody Harrelson , Amanda Peet (Kate) , Morgan Lily (Lilly)
Danny Glover (Başkan Wilson)
Filmin Konusu
2012, dünyanın sonunu getiren global bir felaketin ardından, kurtulanların kahramanca mücadelelerini anlatan destansı bir macera.

Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012’de bekleyen devasa çaplı afeti yadsıyamıyorlar. 2012 geldiğinde bileceğiz ki uyarıldık.

Tarihte daha önce hiçbir kültürde, farklı dinde ve bilim insanları ile devletler arasında bir yıl bu kadar belirgin bir şekilde önem taşımamıştır.




İNDİR

13 m² |2007| DVDRip | Türkçe Dublaj








http://www.imdb.com/title/tt0932507/

Yapım: 2007 ~ Fransa
Tür: Gerilim
Oyuncular: Barthélémy Grossmann , Lucien Jean-baptiste , Thierry Thelemaque , Youssef Hajdi
Yönetmen: Barthélémy Grossmann
Senaryo: Murielle Thierrin , Nagar Djavadi
Yapımcı: Murielle Thierrin , Barthélémy Grossmann
Görüntü Yönetmeni: Colin Wandersman
Süre: 1 saat 24 dk

Ryden Malby okuduğu üniversiteden mezun olduktan sonra aile evine geri döner. Her biri birbirinden ilginç olan aile üyeleri ile yıllar sonra yeniden bir arada yaşamak durumunda kalan Ryden bir taraftan alışma dönemini en az zararla atlatmaya, diğer taraftan da doğru bir iş ve elbette eş bulmaya çalışmaktadır.




İNDİR

2001 Yamyam | 2001 Maniacs |2005| Türkçe Dublaj | DVDRip










http://www.imdb.com/title/tt0264323/

Tür : Komedi / Korku
Yönetmen : Tim Sullivan
Yapım : 2005, ABD
Süre : 84 dk.

Oyuncular
Robert Englund, Lin Shaye
Giuseppe Andrews, Peter Stormare

Filmin Konusu
Florida’ya doğru giden 3 üniversiteli arkadaş Anderson Lee, Cory Jones ve Nelson Elliot, bir benzin istasyonunda Joey, Kat ve Ricky ile tanışırlar. Gençler eski bir güney kentinde bir tur atmaya karar verirler. Pleasant Valley adlı kentin yerlileri geleneksel barbekü kutlamalarına kalmaları için gençleri ikna ederler. Fakat gençler barbekü partisindeki etlerin tadını alacağına, bu eski kentin yerlileri onların tadına bakmak isteyecektir.

Bir Not
Karşımıza pek fazla çıkmayan türden bir film 2001 Yamyam. Hostel filmlerinin yönetmeni Eli Roth'un yapımcılarından biri olduğu filmin başrolünde Elm Sokağı... serisinden tanıdığımız Robert Englund başrolde... Korku-komedi karışımı bu eğlenceli filmin devamı önümüzdeki yıl Amerika'da gösterime girecek.




İNDİR